Vinnare av SLCC 2009!!

Stockholm Ladies 2009

I finalen stod Ryssland för motståndet igen genom deras junior-VM-lag med Anna Sidorova som skipp. De hade i sin tur vunnit sin semifinal mot Skellefteå/AllTele. Vi var rejält revanschsugna efter att vi hade förlorat en match mot de i grundspelet.

Finalen började lite trevande där båda lagen misslyckades med att nolla sina omgångar men i fjärde omgången inför paus tog Ryssland en tvåa och ledde med ett poäng. I den viktiga sjätte omgången lyckades vi stjäla ett och fick ett poängs övertag när två omgångar återstod. I sjunde tog Ryssland en etta och det stod lika inför sista omgången och vi hade fördel av sista sten. Våra rensningar lyckades inte riktigt till hundra procent, men vi hade en lätt skymd utslagning för vinst. Emma spelade en kontrollerad fart och Karin skippade lugnt och stabilt hem den!

Glädjen visste inga gränser hos oss när vi fick se vår sten ligga kvar som bästa sten i boet! En häftig känsla och tårarna rann så väl hos oss som uppe på läktaren och hemma framför datorerna där nära och kära följde sändningarna från curlingkanalen! Ett stort tack för stödet både hemifrån och framför allt på läktaren! Det har varit guld värt! 😉

Läs mer om vår seger här:

Curlingkanalen

Svenska Curlingförbundet

UNT

Ett svar

  1. Häftigt tjejer!
    Ni är bäst.
    GRATTIS! från hela FyrisCurling.

Lämna en kommentar